De Zomertuinen

 Uw ondertitel


 Evenement.


Programma 2024

 Zondagmiddag.

 Marian Lemmens wil graag op de zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in de Brasserie met bewoners een kopje koffie / thee of een glaasje wijn drinken (op eigen kosten).  Een gezellige samenzijn op vrijwillige basis. Lijkt het u wat om even bij te kletsen u bent van harte welkom.


Bingo.

Riet Orth heeft om persoonlijke redenen haar taak moeten neerleggen. Het bestuur heeft haar bedankt voor haar inzet de afgelopen jaren voor de vereniging. Tot op heden is nog geen opvolg(st)er gevonden. Leden kunnen op de dinsdagmiddag gebruik maken van de door Argos verzorgde Bingo. 


Jeu de Boules

In de zomermaanden wordt er elke maandag (voor zover het weer het toelaat) op het parkeerdek (jeu de boules baan) vanaf 14.00 uur  petanque gespeeld.BBQ

 Jaarlijks wordt er in de maand augustus een buurt BBQ georganiseerd op het parkeerdek voor de Brasserie De Wereld. Burendag.

De bewonersvereniging doet mee met de jaarlijkse Burendag in september.

 
Argos

In het wijkservicepunt De Es worden door Argos elke dinsdag in de maand activiteiten georganiseerd  waar bewoners van de Zomertuinen gebruik van kunnen maken. Dit aanbod is te vinden op Facebook en op de site van Argos locatie De Es. Het aanbod is wisselend en bestaat uit bingo, yoga, etentje, koffie drinken, bloemstukjes maken, handwerken ed.